Maandag Transit Panama
Blijf op de hoogte en volg Rixta
15 Maart 2014 | Panama, Colón
ik weet het, jullie lopen inmiddels drie erslagen achter. Wifi is hier nog niet uitgevonden,-))
Ik zit momenteel in een mini internetcafe in Colon, met zes heel oude computers en nog veel oudere scheve stoelen. Flatscreen is hier nog niet doorgekomen. Dus de verslagen met foto`s komen vast wel ergens, maar nog even niet.
Na een zeer geslaagde `operatie saildrive repareren` op het Spaanse Water, hebben we een bezoek gebracht aan de San Blas eilanden met hun Kuna indianen. Heel bijzondere tijd! Afgelopen donderdag zijn we in Colon aangekomen bij het Panamakanaal. We beleven weer van alles!! Julie zijn natuurlijk niet anders van ons gewend. Maar het gaat ook snel, aanstaande maandag gaan we al door.
Onze tijd tussen 15.00 uur en 17.00 uur, dat is bij jullie zes uur later dus tussen 21.00 en 23.00 uur. Het is live te volgen op: www.pancanal.com/eng/photo/camera-java.html
We gaan dus vanaf San Christobal Puerto (bij Colon) door de eerste sluizen naar het Catunlake. Daar zullen we overnachten met drie linehandlers aan boord en de volgende dag gaan we al vroeg verder om in de middag in Balboa (bij panama City) aan te komen.
De precieze tijd krijgen we zondagavond nog door, wie weet lukt het om die nog op het net te krijgen, ik doe mijn best. (Mieke, mag ik je inschakelen?)
Veel groetjes allemaal, ook van Eddy, Rixta
15 Maart 2014 - 18:22
Justine:
Wat fijn dat de operatie gelukt is en dat jullie weer allerlei positieve avonturen beleven na alle tegenslagen.
Ik ga maandag avond kijken of het lukt jullie te volgen,
wij gaan gewoon morgen naar Artis met Max en Roos, ook leuk...
Liefs, Justine -
15 Maart 2014 - 18:49
Mieke:
Roept u maar!
Liefs, Miek -
15 Maart 2014 - 19:05
Mieke:
Ben ik nog een keer :-))
En opeens zijn jullie in Colon. Hoera, hoera, jullie reizen weer. En maandag al door de sluizen, whoehoe! Die site met webcams is geweldig, ik zit maandag aan het scherm verkleefd.
Voor nu eerst een prettig weekend en dan daarna even door dat kanaal jassen.
Kus, Miek -
15 Maart 2014 - 19:06
Pieter:
Goed om weer iets van jullie te vernemen !! Gelukkig zijn jullie weer onderweg. De webcam bij de Gatun "locks" staat al klaar en zo te zien is het mooi weer. Wat kost zo'n sluisgangetje overigens ? Wèl foto's maken hè ? ook al krijg je ze via die "ouwe zooi" niet upgeload . . . Ik ben benieuwd naar het verloop van de saildrive-actie.
Voorspoedige doorgang & goede vaart !
Pieter
15 Maart 2014 - 20:06
Lindy:
Hallo Rixta en Eddy,
Fijn dat jullie weer op weg zijn! Goede doortocht gewenst! Live meekijken ga ik niet halen vrees ik, mijn energie houdt na 20 uur op te bestaan ;-) Nou ja, met goede reden. Buik groeit hier gestaag.
Groetjes, Lindy -
16 Maart 2014 - 13:26
Erik Van Tienhoven:
Dat moet je toch koesteren plekken op deze wereld waar geen wifi en internet etc.etc. is. Behouden vaart! Mvg.Erik -
16 Maart 2014 - 15:58
Welmoed:
Fijn om van jullie te horen, ik ga proberen om die webcam te vinden en te kijken naar de Lets go met jullie erop
veel plezier Welmoed -
16 Maart 2014 - 19:14
Patricia:
Wat ontzettend fijn dat jullie weer reizen,
ben heel blij voor jullie:-)). Een hele goede
doortocht en geniet van al het moois en avontuur!!
Liefs van Patricia -
17 Maart 2014 - 00:39
Wouter En Hermine:
Lieve vrienden,
Wat fijn om weer van jullie te horen! Het zal een geweldige belevenis zijn door het kanaal!
Intussen zijn wij op reis door Ecuador.
Zojuist 2 dagen in de buurt van Mindo een schitterende plek bezocht met tientallen hummingbirds en nog vele andere fraaie vogels. Op 27-4 komen we aan op de Galapagos.
Dus als het jullie toch nog lukt.....
Liefs Wouter en Hermine -
17 Maart 2014 - 03:30
Wouter En Hermine:
Nog even een correctie over onze aankomst op de Galapagos:
Het is natuurlijk niet 27-4. We komen zelfs aan op 26-3 op Baltra airport op Santa Cruz en we vertrekken naar San Cristobal op 29-03 en vervolgens 31-03 weer naar Quito.
17 Maart 2014 - 09:43
Jacqueline Van Dijk: