We kruipen dichterbij
Door: Rixta
Blijf op de hoogte en volg Rixta
05 Mei 2019 | Nieuw Zeeland, Whangarei
05 Mei 2019 - 10:16
Wouter :
Wauw! Wat een lange lijst van klussen. Maar geweldig dat alles straks eeer werkt en dat je met een veilig gevoel kan vertrekken. Wat is jullie geplande datum. -
05 Mei 2019 - 10:15
Erik Van Tienhoven Van Weezel:
Succes !! -
05 Mei 2019 - 10:57
Justine:
Bij jullie bericht voel ik veel herkenning, wij komen aan in Loghino, aan wal dus veel makkelijker, maar....het warme water doet het niet...oh er is een gek lek onder de grond waar de aarde blijkbaar is verschoven.....eerst even Matteo bellen, die komt wel snel maar de spullen die nodig zijn laten op zich wachten, he....nu hebben we helemaal geen water meer, dan maar weer Matteo bellen, en zo verder. Afgezien van het schoonmaken en snoeien ed. Misschien gek, maar we genieten ervan, lekker concreet en actief en alles lost altijd weer op. Ik wens jullie nog veel concreet genieten en dan daarna.....ook veel plezier, Justine -
06 Mei 2019 - 08:46
Riet:
Lekker bezig zijn jullie. Goed voor je spieren.
Liefs Riet -
07 Mei 2019 - 03:12
Hallo Let’s Go,
Wij Jef en Marin van Amaryllis II liggen in Port Whangarei Marine Center. Dichtbij jullie dus. Wij staan op de kant. Hebben jullie zin om eens langs te komen voor een sun downer misschien?
07 Mei 2019 - 03:16
07 Mei 2019 - 03:12
08 Mei 2019 - 04:50
Welmoed:
Heerlijk zo'n verslag. Veel werk aan de boot, nog even doorzetten en jullie gaan varen. Succes met alle werkzaamheden. -
18 Mei 2019 - 08:59
Gerard:
Wat ziet zij er weer prachtig uit na ál dat schrobben. Pas maar op dat jullie een niet ál te huiselijk stel aan het worden zijn na de storm van het vorige jaar.
Ik hoop dat de technische kant voor geen grote verrassingen gaat zorgen . En jullie nog genoeg tijd overhouden om uit te varen...
Giede vaart (en vooral ook veel plezier),
Gerard -
18 Mei 2019 - 09:04
Gerard:
Goede vaart bedoel ik natuurlijk. -
26 Mei 2019 - 13:56
Roeli:
wat prachtig om te lezen en wat een werk zeg! maar het gaat goed. fijn te zien. Prachtige foto's ook. volle teugen genieten maar tussen het harde werken door!